user_mobilelogo

Michael Deutsch - Mind Reading ControlNår Michael Deutsch optræder med Mind Games & Mind Control, er det en kombination af psykologiske teknikker, suggestioner, magi og showmanship, der øjensynligt gør ham i stand til at læse, forudsige og kontrollere menneskelig tanke og handling via bl.a. hypnose på en energisk, professionel, humoristisk og yderst underholdende måde.

Vær forberedt på at blive efterladt dybt forundret, fascineret og forbavset over denne kraftfulde og provokerende form for underholdning med tankelæsning.

Med sin baggrund og erfaring inden for hukommelsesteknikker, hypnose, hypnoterapi, kropssprog, psykologi og NLP tilbyder Michael Deutsch sin helt specielle Corporate Talk, der på en interaktiv måde er kendetegnet ved, at folk for alvor begynder at stille spørgsmål omkring deres egne begrænsninger, idéer om sig selv, fremtoning og kropssprog.

Det er et unikt, sjovt og provokerende indslag, hvor Michael Deutsch trækker kraftigt på sin force inden for Mind Games & Mind Control, hvor du vil få viden, indsigt, oplevelser og konkret værdi for den enkelte og for organisationen som helhed. 

Mind Control er velegnet som underholdning ved arrangementer, hvor kunden gerne vil udfordres og undres. Mind Control er specielt vedegnet til kick-off møder, som velkomst til arrangementer eller som underholdning under middagen. Mind Control kan også bestilles til konferencer og teatre.

Bestil Michael Deutsch til Mind Control

Se eksempler på Michael Deutschs Mind Control

Mind Control med Michael Deutsch
Tryllekunstner Michael Deutsch gætter 7 rigtige lottotal


  Bestil Michael Deutsch til Mind Control shows 

 

 

 

Michael Deutsch udfører Mind Control
Michael Deutsch får kvinde til at svæve


Tryllekunstner Michael Deutsch er tankelæser

 

 

 

Michael Deutsch udfører Mind Control
Michael Deutsch kopierer en tegning, han ikke har set hvad den udvalgte har tegnet

Mind control med bog