user_mobilelogo

Anmeldelse: Henrik Grønvald: Jyllands Posten september 2017

”Lyset dæmpes, og forventningerne skrues op.

De bliver straks indfriet.”

Ind på scenen træder den internationalt anerkendte magiker Michael Deutsch, som trods sit navn er pæredansk. For garvede natkabaret-gængere er det et gensyn med illusionisten, som dog i dagens anledning har ladet de fingerfærdige tryllenumre med bl.a. spillekort blive hjemme og i stedet baserer hovedparten af sit show på større illusioner.

Det ene øjeblik tryller han sine to kvindelige assistenter væk, men får dem til at vende tilbage det næste – ude blandt publikum. I den mere makabre afdeling får han en assistents hoved til at svæve væk fra kroppen. Showet rummer også en moderne udgave af den oversavede dame, som – ud over fire fladskærme i stedet for kasser – også rummer en overraskende finale.

Helikopter på scenen

De store udstyrsnumre fremføres elegant og legende let, og man kan blot se til med måbende forundring, som da en af kvinderne pludselig dukker op i en helikopter på scenen.
*****

"Tak for et forrygende show i Herning i går aftes. Det var så flot og godt." 
Jesper Jensen, Herning

****** 6 stjerner, Kulturnaut
Michael Deutschs illusionsshow ”A magic adventure”
Her kunne publikum sidde med åben mund og bare gispe over, hvordan gjorde han det, hver gang Michael Deutsch udførte endnu et trick.

"Vi takker dig for en uforglemmelig oplevelse i Tinghallen Viborg. Vores unger har ikke talt om andet siden. Familien skulle købe Playstation, men har i stedet købt tryllesæt. Vi har købt billet til din forestilling i Ålborg Hallen. Glæder os til gensyn med dit flotte show."
Erling Nielsen, Viborg

"Jeg og hele familien ser frem til, at du forhåbentlig kommer til Herning igen. Tak for et forrygende show. Hele familien var virkelig fascineret. Flot."
Karin Engmark

***** 5 stjerner - A Magic Adventure
Michael Deutsch gæstede Horsens Nye Teater.
Hans show A Magic Adventure er helt sikker et besøg værd ...

Pressebilleder