user_mobilelogo

Michael Deutschs internationale illusionsshowShowet henvender sig til hele familien med fart og spænding. Navnet til trods er Michael Deutsch pæredansk. Til gengæld er hans nye illusionsshow A Magic Adventure i international klasse.

Aldrig før har en dansk illusionist haft så stort et set-up – og rejst rundt med det. Michael Deutsch tager dig med på en forbløffende rejse ind i hans virkelighed, på A Magic Adventure Tour, en rejse der vil fylde dig med forundring og gode grin. Trylleri kan også være sjovt.

12 tons udstyr og 22 ansatte samt ikke mindst store investeringer af både tid og penge har det krævet, før Michael Deutsch kan blænde op for Danmarkspremieren på sit nye show. Og selv om magikeren - traditionen tro - ikke er meget for at afsløre noget for sit publikum, så lover han, at der venter både store og små en fantastisk oplevelse. Med elegance, fingerfærdighed og et humoristisk glimt i øjet holder magikeren publikum i et jerngreb i samfulde 90 minutter.

Michael Deutsch er nutidens svar på den berømte tryllekunstner og udbryderkonge Houdini, men han mestrer også så mange andre genrer inden for trylleriet. De fleste magikere specialiserer sig i en bestemt genre, men Michael Deutsch både kan og vil det hele – fra de store udstyrskrævende og spektakulære numre ned til den mindste fingerfærdighed.

Det ene øjeblik tryller han både motorcykler og kvindelige assistenter væk. Det næste øjeblik lader han sig spænde fast til et bord og har kun få minutter til at frigøre sig. Sker det ikke, bliver han gennemspiddet af meterlange sylespidse spyd, der rammer bordet med over ét ton tryk – et ikke ufarligt udbrydernummer.

Men hold på hat og briller, for han behersker også den fine fingerfærdighed og søger den tætte kontakt med publikum, når han bevæger sig ned i salen og tryller lidt med spillekort, mønter og publikums personlige ejendele. Når det sker, har Michael Deutsch en kameramand lige i hælene. Han filmer alt tæt på, hvorefter det projiceres op på storskærme, så alle i salen kan følge med.

Foruden Michael Deutsch selv tæller showet også fire forrygende dansere, som tilfører energi og tempo. Humor og dramatik er i højsædet, så både store og små kan lade sig forføre i denne magiske verden af mystik og illusioner.